28.8.2012

Induktion

Jaha. Man ska tydligen ha en viss sorts kastruller och pannor så att vår spis ska fungera. Det blev ju en lyckad matlagningssession.

Jag borde ha lyssnat på er som talade om micron igår!

6 kommenttia :

 1. Jo det skall vara av stål. Finns kastruller och pannor på Ikea som passar. :)

  VastaaPoista
 2. perfekt anledning att köpa härliga kastruller och pannor från iittala och eller hackman!

  VastaaPoista
 3. Vi har exakt samma spis! Induktion skulle jag nog aldrig byta bort nu när jag blivit van. Det tar ju så himla länge för vattnet att börja koka på vanlig spis! Man hittar rätt billiga kastruller för induktionsspis nuförtiden. Stekpannan däremot vill jag nog ha av bra kvalitet. Snart blir det väl hullut päivät o där har jag iaf fyndat stekpannor tidigare!

  VastaaPoista
 4. Jag vill inte heller mer ha något annat än induktion, nu när vi haft det i 3 år. Den är så supersnabb, både att börja koka och sluta koka. Hos mamma kokar allt alltid över när jag glömmer bort hur det var med "gammaldags" spis :)

  VastaaPoista
 5. Om man nyligen har skaffat kastruller och stekpannor som nu då inte passar när man har induktionsspis eller kanske bara annors har flere i prima skick, har jag hört att det finns en platta? man kan sätta emellan och vips fungerar också dom gamla.

  VastaaPoista
 6. Parentos skaffade en sån spis i våras och jag är helt frälst med den! Så i nya huset är det definitivt induktionsspis som gäller, Ultimate Kätsy! :)

  -pupps-

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!