8.8.2012

Insufficient storage quota

Voi skit ändå. Min Blogger-app bråkar och låter mig inte ladda upp foton från telefonen. "Insufficient storage quota" påstår den. Jag har haft samma problem tidigare men kommer inte ihåg hur jag löste det då. Testade redan med att installera om appen men det fungerade inte.

Dethär kan ju bli döden på min blogg eftersom jag oftast bloggar från iPhonen då jag ammar.

3 kommenttia :

 1. D där e just d som händer mig oxo..lever
  På min telefon o orkar int blogga så mycke för tillfälle för ja aldri får nå bilder, el kan sätta bild om d e den absolut minsta storleken, men gaaah störande, säg im du löser problemet!!

  VastaaPoista
 2. Sofia/Vasa8.8.2012 13.42

  Nej, ingen död åt bloggen!
  Är ju bara så roligt att läsa om andra i samma situation som sig själv! Så skönt när du inte bara väljer att skriva om de rosenskimrande stunderna, utan säger som det är. Det är sådant som får mig att orka här hemma - dag ut och dag in med vår 3 månaders tös, trots 7:e skitblöjan den dagen, ständigt stinkande av sur mjölk, skrikande unge som inte vill sova på dagen osv, osv.

  VastaaPoista
 3. Noomami - Jo SÅÅÅ frustrerande! Och sen kan man ändå ladda upp bilder via datorn på bloggen, så garanterat är inte min fotokvot full liksom.

  Sofia/Vasa - Vad roligt att höra! Jag hoppas jag får det fixat. Annors blir det lite färre blogginlägg eftersom de måste skrivas via datorn. Blää! Men kämpa på där hemma :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!