18.8.2012

Keeping up appearances

Jag hade min läkarcheck och fick grönt ljus för att börja motionera. Igår drog vi löputrustningen på oss och testade lite joggning. Ja, det blev mer lunkande och promenerande. Och det var sjukt tungt. Det märks nog att jag inte gjort något aerobiskt på väldigt många månader. Lungorna höll på att explodera, fläsket dallrade och det kändes som alla inälvor när som helst kunde falla ut genom underlivet.

Jag joggade sammanlagt lite över en kilometer i korta etapper. Resten promenerade jag. Det var mycket skojigare att stå med löpkläderna på och posera för kameran. På tillbakavägen, då jag promenerade flåsande, tyckte 3jorn att vi skulle springa varje gång en bil kom förbi så att alla grannar skulle tro att vi är sjukt sportiga. Keeping up appearances ser ni!

1 kommentti :

  1. "Lungorna höll på att explodera, fläsket dallrade och det kändes som alla inälvor när som helst kunde falla ut genom underlivet." HAHAHHAAAA! Det här gjorde min måndag! Tack. :D Puss!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!