6.8.2012

Manducan i test

Idag testade vi Manducan. Av någon orsak blev Kevin väldigt högt uppe så att huvudet inte fick något stöd. Jag tror att han borde ha benen på något annat sätt. Fick alltså stöda huvudet med ena handen.

Först skrek Kevin men han lugnade ner sig då jag började gå och somnade nästan genast. Jag tror att Manducan blir min räddning då jag blir ensam hemma i slutet av augusti. Måste bara lära mig klä på mig utsryrseln med en sprattlande bebis inuti.

4 kommenttia :

 1. min manduca har åtminstone ett nackstöd man kan rulla fram, den finns under en dragkedja där i övre kanten. och se till att fälla ner hans rumpa ordentligt i påsen, böj knäna och sätt honom i grodställning mot din mage så blir det liksom rätt! på Bebes i Kampens köpcentrum visar de gärna hur man gör, och visar också hur man ska knyta sjalar och sånt.

  VastaaPoista
 2. Jag vet inte vad som är rätt och fel med manducan, men jag körde så att jag öppnade den där dragkedjan som syns på bilden så manducan blev större och på så sätt stödde nacken och huvudet mer.

  VastaaPoista
 3. Har också funderat på en manduca, men inte ännu skaffat. Berätta gärna mera sen hur det går och om ni är nöjda med den eller inte, så att jag kanske kan bestämma mig småningom :)

  VastaaPoista
 4. Anonym - Ahaa jag måste kolla in nackstödet.

  Pia - Jo jag märkte den dragkedjan då jag studerade lite närmare. Måste testa att öppna den nästa gång. Tack för tipset!

  Camilla - Absolut ska jag skriva vad jag tycker bara vi hunnit använda den lite mer. Men jag har ju sen inte erfarenhet av några andra sorters babyreppun.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!