30.8.2012

Promenaden

Idag for jag för första gången ut med Kevin på egen hand i den nya förorten. Jag vågade inte ens försöka transportera honom i vagnen så han fick åka i Manducan (svettigt). Jag vågade ändå inte lämna barnvagnen hemma. Det blev en ca. 5 kilometers runda.

Kevin somnade i Manducan. Varför kan han inte somna i vagnen som vanliga bebisar?

4 kommenttia :

 1. Jag har igen baby själv men har massor med kompisar under åren som suckat över att deras baby inte vill sova i vagnen så tänkte bara säga att You are not alone. :) Kämpa på en dag ännu sover han säkert i vagnen och du kan du glädje-jubla.. kanske tyst i huvudet men ändå. :)

  VastaaPoista
 2. Jag tror de flesta brukar börja sova i vagn vid typ fyra fem månaders ålder så det är inte länge kvar!
  Och jag vet att det inte är något du vill höra nu men jag längtar verkligen till den tiden då bebisen var en liten gorillaunge på ens mage.

  VastaaPoista
 3. Jaa, detdär är nog vanligt. Ni har säkert testat allt redan, men tipsar ändå. Babyn kan känna sig oroliga och ensamma om dom inte har nåt omkring sig. Sägs tex. att dom vaknar lätt av om dom viftar med en hand och den inte stöter mot nåt. Det kan hjälpa att tex. ha rullade handdukar på sidorna i vagnen så det blir "tight" omkring.

  Vi har i spjälsängen haft en lång mjukisorm från ikea. Den har varit rullad i en liten cirkel, som trygga kanter åt babyn så inte sängen känns för stor och ensam. Dethär fina orm-tipset läste jag nånstans och har funkat bra hos oss!

  VastaaPoista
 4. Han sov faktiskt en stund i vagnen igår då vi promenerade. Jag ville inte tro mina ögon. Får se om det var en engångsföreteelse.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!