21.8.2012

Statusuppdatering om lifvet

Det känns som det är lite tyst på bloggen just nu. Det beror på att då jag inte sover en snutt eller duschar så ammar jag. Jag har alltså inte så värst mycket att komma med. Hoppas denna fas går över snabbt.

För övrigt så planeras det lite dop här just nu och samtidigt förbereder vi flytten till nya hemmet. Det är en del att fixa och beställa. Vi får nycklarna på torsdag kväll. Jag är väldigt nervös. Det är så länge sedan vi var och kollade på lägenheten så nu är jag rädd för att den inte är alls så fin som jag kommer ihåg. IIIH!

2 kommenttia :

  1. Tror ni på Gud och varför isf? Tänkte bara med dopet...

    VastaaPoista
  2. Lillen - Religion är något jag helst inte diskuterar. Jag hör inte till kyrkan (hörde nog då jag var barn och är själv döpt) men 3jorn gör det. Tyvärr kan jag inte skriva något för hans del och hans orsaker till att han hör till kyrkan, men vi kom fram till att Kevin ska döpas. Hur han själv vill ha det så får han besluta själv då han är äldre. Lika som jag gjorde.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!