30.8.2012

Svär lite

Vilken skitmorgon! Kevin har knappt sovit något alls pga magbesvär. Det betyder att jag ju inte heller sovit. Fick honom och sova lite nu på morgonen och just då jag hade dukat fram frukost åt mig själv så började han skrika. Så det blev kallt kaffe och en stressande frulle. Sen blev mitt enda inplanerade roliga program för denhär veckan inhiberat. Just nu sitter jag och tittar på gårdagens Big Brother. Så just nu känns livet lite sugigt.

5 kommenttia :

 1. Åååh, låter helt som hos oss då Viggo var liten. :( Tungt! Jag bar omkring honom i bärselen hemma också, för annars blev det till inget. Vi besökte en osteopat med Viggo då han var kring 6mån och hade jag vetat om det tidigare, hade vi gjort det då han hade hiskelit illa i magen. Med Elin var vi då hon var några månader, nästan för säkerhetsskull. Ville inte att hon skulle ha lika jobbigt som Viggo.
  Kolla: http://www.lastenosteopatia.fi/lapsentahden.php
  Lasse Maijala hette ha nvi var hos med båda barnen.
  Annars kan kanske zonterapi hjälpa mot magbesvären?
  Jösses så långt det blev..

  VastaaPoista
 2. Här hos oss har vi heller knappt sovit alls, magbesvär har besvärat sonen. Om du har tips på vad som hjälper när det är som värst med skrikandet så dela gärna med dej.

  Hoppas Kevins mage blir bättre snart!

  H. En oerhört trött mamma

  VastaaPoista
 3. Gå till apoteket och köp Cuplaton.
  Här lider vi också av magbesvär men har blivit SÅ mycket bättre sen vi började använda Cuplaton.

  VastaaPoista
 4. Det är en fas, det går över. Det är en fas, det går över. Det är en fas, det går över....

  det började jag upprepa som ett mantra. Man är ju så trött och tänker att det här kommer att hålla på för evigt - eller nä, det värsta är kanske att inte veta när det tar slut. Men efter 3 år som mamma har jag börjat ana ett mönster: Varje fas övergår i en annan. Och det blir på riktigt bara roligare då barnet växer. Försök hålla ut!

  VastaaPoista
 5. Vi har gett cuplaton ända sen Morris var riktigt liten, nu testar vi utan! Det är nog tyvärr så att första 2 åren så är det ganska lite sömn och ont i magen och ont lite här o där! Man kan inte tänka att tänk om nästa natt blir bättre utan det är bäst att se längre fram! Här ser jag fram emot jul tider för då hoppas jag att Morris sku ha dom flesta tänder och kunna sova ostört! Kämpa på!
  Tina

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!