3.8.2012

Svärmor to the rescue!

Vet ni, jag vet inte när jag skulle ha sovit så gott som i natt! När jag var preggo så sprang jag ju på toaletten stup i kvarten och nu då vi har Kevin så blir det inga långa nattsömner. Nätterna efter flytten har varit helt horribla och han har vaknat hela tiden.

Men i natt tog svärmor hand om Kevin så jag har sovit nästan sju timmar i sträck! Känner mig som en helt ny människa och sällsynt klar i skallen. Tacksamheten har inga gränser.

4 kommenttia :

 1. Vilken lyx! Jag väntar tills min mamma kommer hit, dock kan hon inte gör så mycket om nätterna när Alicia skall äta eftersom jag bara ammar, men skall bli skönt med avlastning ändå :)

  VastaaPoista
 2. Ingela - Vad bra om du kan få lite hjälp! Jag ammar också egentligen men igår var ett undantag. Kevin fick ersättning både på kvällen och natten. Kändes som jag hade brist på mjölk.

  VastaaPoista
 3. Jag hade också min mamma eller min svärmor hos oss ibland på natten när det var som jobbigast med Martin. O det var nog verkligen en räddning! Man får vara nöjd med så fint nätverk runt sig! De är nog guld värda de där mommona o famona! <3

  VastaaPoista
 4. Vilken lyx, tacka vet jag mor- och farföräldrar! Vi har som tur en bebis som sover otroligt bra på nätterna, men istället typ ingenting på dagen. Men hellre så :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!