9.8.2012

Tvättmaskin?

Hörni! Har någon av er någon erfarenhet av LGs tvättmaskin på bilden? Vi ska skaffa en ny och jag har tänkt att LGs maskin kunde vara bra. Både min mamma och svärisarna har en sådan och har varit nöjda. Jag vill tro att man behöver en bra tvättmaskin då man har barn. Säg jo.


5 kommenttia :

 1. Vi har en som ser ut ungefär som den på bilden. Den rymmer 7 kg. Sambon gjorde research och enligt testresultat sku denna vara en av de bästa inom inte skyhöga priser. Fast billig var den ju låångt ifrån. Nu hoppas vi den håller ett antal år.
  Man BEHÖVER en bra tvättmaskin då man har barn! Åtminstone sen då de blir större och fler. ;)

  VastaaPoista
 2. Jag tror också man behöver bra tvättmaskin med barn, och vår nuvarande (som vi köpte av Radhusets förra ägare) har vi iaf under två månaders tid varit supernöjda med! Många olika program etc.

  VastaaPoista
 3. Nu ser jag inte riktigt alla detaljer på bilden, men den liknar den vi har (modell F1403TDS). Har haft vår i 2 ½ år och är jätte nöjd. Ångtvättfunktionen är behändig och bra kapacitet har den också (8 kg).

  VastaaPoista
 4. har en sån hemma och vi är riktigt nöjda med den! skaffade den förra sommaren när jag var gravid och sen dess har den hunnit snurra ett antal varv.. köpte torktumlaren också av samma märke. rekommenderas!

  VastaaPoista
 5. Jag tror faktiskt att vi har exakt den på bilden. Vi skaffade den precis före vi fick barn (just för att vi skulle få barn och jag kände liksom inte för att springa av och an till tvättstugan för att boka tvättider samt tvätta). Vi har varit supernöjda, absolut inget att klaga på. Som Melli skriver så har den klarat sig bra i test, testvinnare av råd och rön och jag inte missminner mig. Köp, köp säger jag :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!