20.9.2012

Bibbakund igen

När jag var liten så var jag hela tiden till biblioteket. Jag lånade massor böcker. Det slutade någon gång då jag började studera. I något skede började jag köpa pocketböcker. Jag har alltså inte varit en bibbakund på typ 10 år.

Idag gick jag in på biblioteket nära oss och blev helt frälst. En fräsch bibba och massor intressant som jag kunde ha lånat! Varför ska man köpa böcker då man kan låna gratis?! Fyra böcker drog jag med mig på de 10 minutrarna som jag var där inne. Nu ska jag bli bibbakund igen!

2 kommenttia :

  1. Läste den där Minä en sitten muutu när jag väntade Alva. Helt rolig. Borde läsa om den nu när man har en lite annan synvinkel.

    VastaaPoista
  2. Hehee jag började läsa den idag (läste ren Jetlagissa) och var helt I KNOW!!!! :P

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!