27.9.2012

Byxfanskap

Vi ska på dop på söndag. Jag har klädkris eftersom inga nedredelar ryms på mig och jag har ingen klänning som jag kan amma i. Därför for jag till Itis för att panikshoppa ett par byxor som jag kan ha på dopet men också i vardagen efter tillställningen.

Det var hopplöst! Jag hittade fina svarta jeans på Only men inte ENS DEN STÖRSTA STORLEKEN GICK PÅ MIG!!! Ville bara gråta. Men jag tror det är något skumt med deras byxor eftersom motsvarande storlekar på HM gick på mig hur lätt som helst.

Efter mycket svett och provrumsomgångar köpte jag svarta billiga jeans på HM. Inte perfekta men jag orkade inte mer.

Men det var roligt att klä sig i annat än amningsskjorta då jag for iväg. Kevin blev ju hemma så mina tissar skulle senestra en stund.

2 kommenttia :

  1. Att hitta passliga byxor är ett äventyr. Jag ska också på familjefest under veckoslutet och ska gå i en InWear-klänning, som man mycket väl kan amma i även om den inte alls är planderad för att ammas i.

    VastaaPoista
  2. Itse en ole vielä uskaltautunut kokeilemaan, sopivatko tavalliset housuni minulle jo... Iiks. Kiloja on kyllä lähtenyt tosi paljon, mutta mahaa on sektion jäljiltä tietenkin vielä jäljellä (kohdun palautumisessa kestää 6 viikkoa). Pitäisi varmaan testata. :-) Kivoja vauvahetkiä sinne!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!