3.9.2012

Celebert besök

Idag kom en bunt kolleger på besök. Det var sjukt skojigt och Kevin hölls lugn under den tiden som de var här. Vi fick sjukt fina presenter, skumppa, belgisk sushichoklad (?!), en snygg bild och världens finaste body! Kevin är nog den enda bebisen som har en body med Teds nya ord.

Jag saknar nog jobbet och typerna där. Klart att jag försöker njuta av mammaledigheten men jag ser också fram emot den dagen då jag får börja jobba igen. Jag vet inte ännu när det blir och så småningom kanske vi borde börja fundera på hur vi ska göra med pappamånaden och så.

Celebert manligt besök

Presenter3 kommenttia :

 1. Du måste sen posta en bild med Kevin i X3M-bodyn bara han växer lite.

  Den där bilden är sen photoshoppad, att inte du nu börjar tro något om dig och Tomas.

  Kevin var en väldigt fin liten skurk. Jag fick nog lite babyfeber nu...

  VastaaPoista
 2. Snygga antenner den där killen i mitten har :)

  VastaaPoista
 3. Ankka - Absolut ska jag sätta upp en bild på honom i den fina bodyn :) Det var hurja kiva att ni kom ända ut hit och hälsa på. Värmer en hemmamammas hjärta!

  Sandra - Hahahaaa! Joo!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!