12.9.2012

Dagens aktivitet

Jag märkte att Folkhälsan ordnar familjecafé i vår förort. Det är på onsdagar kl. 10-12 och jag hade funderat på att fara och kolla det idag. Men det är helt för tidigt på dygnet för oss för tillfället. Jag hade ingen lust att stressa iväg då dethär ivägfarande på tumis fortfarande är så nytt.

På eftermiddagen blev det en passlig stund för oss att fara iväg till Itis. Det blev en snabbvisit och allt gick bra. Emmaljungan kändes väldigt klumpig inne i butikerna då jag är van med resevagnen. Men det börjar definitivt kännas som att jag så småningom börjar våga röra på mig på tumis med Kevin. Jihuu!

Sen får ni ännu en Instagrambild som bonus (jag heter muffinaround där).

3 kommenttia :

 1. Vet exakt hur pirrigt det är att på tumis med bebin vara ute i världen! Kul annars att följa din blogg, har själv en pojkbebis som e sgs lika gammal som din Kevin! :) / Tanja

  VastaaPoista
 2. Familjeklubb

  Gruppen samlas på tisdagarna kl. 9.30-12 eller 13.00-15.30 i Nordsjö, Sjökortsgränden 6. Ledare Marianne Bergström.

  Från Matteus.fi. Vi har varit ibland på fm och ibland på em. Lite som familjecafé. (Nu vet jag ju inte var ni bor, men gissade på basen av Folkhälsans familjecafé-tidpunkt)

  VastaaPoista
 3. Tanja - Roligt att höra! Det är faktiskt roligt att läsa bloggar om bebisar i samma ålder :)

  Anna La - Tack för tipset!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!