23.9.2012

En annorlunda kräftis

I två och en halv timme har jag suttit med Kevin i soffan. Han har ätit och sovit. Och ätit och sovit. Hoppas han skulle börja må bättre.

Tänkte skriva ännu lite om kräftisen. Jag är ju inget kräftfan. Tycker liksom inte att själva kräftan är speciellt god. Det är allt annat med kräftisen jag tycker om. Man umgås, dricker lite, sjunger snapsvisor, blir lite lullig och därmed vågar man äta också äckliga delar av kräftan.

Igår var en annorlunda kräftis. Jag drack ju ingen snaps. Hade en bebis som inte sov just något under kvällen. Var ganska så trött och hålögd eftersom kräftisen var kvällstid. Jag sa senare till 3jorn att nästa år kanske Kevin får fara och hälsa på hos min mamma då vi har familjekräfis med hans familj. Kanske man får lite mer ut av det och är mindre stressad.

Men det var ändå kul att det blev av också denna speciella höst.

Två av 3jorns favoritting, kräfta och öl.

Massor stora kräftor.

I ungefär sju minuter råkade båda bebisarna sova. 

Hann skala en halv kräfta före bebisen vaknade.

Kära fina småbarnsföräldrar. Hjärta.

Kevin moikkade på två av sina faddrar.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!