29.9.2012

En ny BB-kräm

Min Garnier BB-kräm tog slut så jag köpte en ny kräm igår. Men nu fick det bli Yves Rochers nylanserade kräm, Sublime Skin BB Cream. Såg en recension på den för någon vecka sedan och den verkade lovande.

Garnier har lämnat hyn äckligt glansig och den nya krämen lämnar ett mattare resultat. Den doftar också riktigt gott.

Ett minus får krämen för att det endast finns en nyans som känns väldigt ljus. Den kanske är passlig på vintern men nu då man ännu är lite brun så känns slutresultatet väldigt blekt. Butiksbiträdet sa ändå att det ska komma fler nyanser.

Har hunnit smörja mig bara några gånger men jag tror jag tycker om krämen. En BB-kräm är sjukt bra för en hemmamamma som inte sminkar sig desto mer. Men med krämen får man en lite jämnare hudton och ser kanske aningen piggare ut.

Krämen är på rabatt just nu, för halva priset 10,90 euro.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!