8.9.2012

Ett framsteg

Idag har varit en bra mammadag. 3jorn for på fotokeikka och jag for på promenad med Kevin. Det var ju Siivouspäivä så jag ville kolla loppisarna, men det var ganska skit.

Kevin låg i vagnen och glodde med stora ögon. Efter 15 minuter somnade han. När jag kom hem så flyttade jag honom till balkongen där han fortsatte sova. Han sov i över två timmar!!

Jag hann lägga tvätt i maskinen, städa i köket, hänga upp några tillfälliga gardiner, göra en latte och t.o.m. dricka den. Efter det var jag lite bortkommen och visste inte vad jag skulle göra med all tid.

Senare var vi ännu på en kort prommis för att hämta ett paket från posten. Han orkade igen vara i vagnen utan något skrik.

Och jag undrar vad som hänt. Ett minimalt steg för mänskligheten, ett jättekliv för vår familj. Jag hoppas verkligen att detta inte är tillfälligt!

2 kommenttia :

  1. Han blir äldre o får bättre rutiner o ro att sova. Mamma sa åt mig då närAlicia hade en skriknatt i början att de blir bättre ju äldre de blir. Verkar stämma. Underbart! :)

    VastaaPoista
  2. Sofia/Vasa9.9.2012 12.10

    Sådär var det hos oss oxå. Jag trodde jag var dömd till ett liv med en tös som vägrar vagnen, vägrar sova på dan. Men helt plötsligt en vacker dag gick det bara om och nu somnar hon nästan redan när jag klär på henne för att lägga henne i vagnen! Ååååh vad denna trötta mamman njuter! :-) De där 2-3 timmarna på dagen är guld värda för mig!
    Heja Kevin! :-)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!