16.9.2012

Firandet fortsatte i dagarna två

Denhär lilla familjen är helt slutkörd. Efter att vi igår firat en 29åring och en 2,5 månaders typ så firade vi idag en 70åring och en 82åring. Magen är mätt och jag skulle kunna sova klockan runt. Oj om man skulle få göra det. Znark.

4 kommenttia :

 1. Jaa-a du har nog en stilig man.
  Eller är det så att alla män ser stiliga ut när de är uppklädda i kavaj? =)

  VastaaPoista
 2. Eller så är det solglasögonen! mycket möjligt det också =D

  VastaaPoista
 3. Filly - Jo han är nog verkligen ett fynd, dendär min man! :) Han är stilig också utan kavaj.

  VastaaPoista
 4. Alltså jag tänkte just skriva att han alltid är så snyggt klädd. Min kära hippigubbe bryr sig inte ett skvatt om vad han har på sig. Fast inställningen är den jag föll för i tiderna måste man ju medge att det ibland känns roligt med lite glädje för ögonen också. ;)
  Ni får ta det lugnt i veckan för att vila upp er nu. :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!