7.9.2012

Jee! Shopping! Det var inte igår!

Då jag var höggravid shoppade jag inte. Inget gick ju på mig. Nu när Kevin är född så går inget fortfarande på mig. Nå visst går det, men en storlek större. Men största problemet har väl varit att jag inte har ro att se mig runt i butiker. Jag irrar runt som en yr höna och kan inte koncentrera mig. Funderar hela tiden på om Kevin snart får raivare.

Därför är jag väldigt glad över att jag lyckats shoppa idag. Det blev jeans, en klänning, en fleece och jumppabyxor (de två sistnämnda för vagnpromenaderna). Jee! Bra fiilis!

2 kommenttia :

  1. Shopping gör en glad :)
    Jag har inte på ett tag hängt på damavdelningarna. VAR hittar man sådana härliga pinka jeans? Letade sådana hela sommaren. Vill haa!

    VastaaPoista
  2. Danni - På HM! Den yngre avdelningen. Dom är lite ljusare i verkligheten än på bilden i lampans ljus.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!