26.9.2012

Lattemamman rapporterar

Kevin är ju en perfekt lattemammabebis! Eller idag var han det! Han kämpade emot sömnen länge men somnade slutligen då vi nästan var i stan. Sedan sov han i över fyra timmar! FYRA! Jag hann nästan glömma att jag är en morsa då jag satt och åt min sallad i lugn och ro. Hemma hann jag också koka en kopp kaffe och dricka i lugn och ro före han vaknade. Amazing.

Det var härligt att vara ute bland folk! Och sjukt roligt att träffa en annan morsa! Men lite krångligt att röra sig med barnvagn, i synnerhet Emmaljungan. Den känns stor som ett höghus jämfört med resevagnen.

Så fast det var ett heldagsprogram (man måste ju börja förbereda genast på morgonen för att komma iväg i tid) så var det verkligen värt mödan.

Hann också twittra lite under min metrofärd (se högra spalten här på bloggen). Tänk vad spännande en metrofärd kan vara då man åker så sällan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!