4.9.2012

Lyckad promenad

Vet ni vad!? Vi har varit på vagnpromenad! Kevin sov hela vägen. Vi promenerade över sju km och utforskade vår nya stadsdel. Det finns så mycket att se här! Jag skulle gärna ha satt mig på en bänk och njutit av vädret men jag vågade inte stanna.

När vi kom hem så fortsatt Kevin sova. Jag hann äta, bädda sängen och sitta ute en stund före han vaknade. Han sov alltså över två timmar. Det kändes som en evighet. Skulle typ ha hunnit till Malediverna på den tiden!

Men det känns alltså väldigt bra i mitt mammahjärta idag (och i sladdriga mammabenmusklerna!)! Jag hoppas bara att dethär inte var en engångsföreteelse.

2 kommenttia :

  1. De ser inte alls illa ut, era nya hoods! O vad skönt med sovande baby!

    VastaaPoista
  2. Wow så fint det ser ut i era nya hoods. Och så skönt att Kevin sov en längre stund. Håller tummarna att det håller i sig :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!