13.9.2012

Om barnvagnsproblemet

Jag lovade berätta om våra vagneskapader. Vi hade ju det problemet att Kevin inte trivdes i sin vagn. Gick man på vagnpromenad med honom så slutade det med att man fick bära honom och skuffa vagnen med andra handen.

Någon med skarpt öga har kanske redan märkt att vi tidigare hade en Citykoppa på Emmaljungan. Jag tycker den är mycket snyggare än sittdel + bärkassen. Vi har ändå båda varianterna och testade med att byta ut Citykoppan mot sittdelen och bärkassen. Den kombon funkar bättre i vårt nuvarande hem.

Bärkassen är tightare än koppan. Vi har lagt en filt under Kevins huvud så att han ligger lite upprätt. Koppan är också alltid lite ihopfälld så att Kevin kan se träden. Då orkar han ligga där och stirra ut. Efter 15-30 minuter somnar han. Tydligen var denna en lyckad mix för honom. I Citykoppan låg han mycket "längre in" och lägre ner så det verkade han inte tycka om.

Citykoppa
Sittdel + bärkasse

1 kommentti :

  1. Nåja, jee, d va d som oxo funkkade för oss som jag kanske nångång skrivit, då e d helt tydligt sura uppstötningar som han har som sen bränner i halsen då han ligger raklång..d var som natt o dag då vi börja sportta med det, även hennes säng var i lite upprätt läge o då sov hon bättre på nätterna. Finns ju även mediciner som lär lätta, de var kanske inte till såå stor hjälp men förstått att för vissa har det hjälpt massor, gaviscon heter den, balanserar syrorna i magen. Men va vi ju även gjorde var att börja ge små portioner mat som tre-fyra månader, d var super, mjölken är den som kommer lättast upp. Ifall ni har barnförsäkring så lönar d sig att fa ti pikkujätti ti en barnläkare för personligare råd, d var nog värt d o vi fick en förklarning o hjälp till allt. Lixom varför "lida" då man inte behöver, o inte har tyvärr barnet så bra att vara heller, därför ska d ha tröst vid bröste jämt..bra att int noomi växte fast i mig:D

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!