5.9.2012

På rådgivningen

Allt gick bra på rådgivningen. Vi kom dit utan skrik (Kevin var vaken i vagnen hela vägen och skrek ändå inte, wow!) och hem sovandes. Kevin har fått mer längd än vikt, en smal lång kille alltså. Men vikten hade ändå ökat tillräckligt.

Vi har ju en ny hälsovårdare och ny hälsostation och jag var riktigt nöjd med dessa. Jag fick berätta om vårt liv som på senaste tiden varit allt annat än fridfyllt pga. flytter och grejer. Jag fick också tips om hur jag kan försöka börja få rutin i våra dagar. Jag ska t.ex. efter en amning sätta Kevin ut på balkongen för dagssömn. Vet inte riktigt hur det ska fungera, han kommer ju att börja skrika. Men vi ska nu se.

Det är också ett problem att han sover så lite. Han är liksom så trött att han alltid somnar vid bröstet. Och sen vaknar han snart igen och är inte mätt. Och så ska han ammas igen och sen somnar han. Ond cirkel. Så det skulle vara bra om vi fick honom att sova lite mer, typ tre dagssömner (TRE!!!). Men hon var nog inte orolig för honom eftersom han var pigg och glad och uppmärksam då vi var på rådgivningen. Han fick igen beröm för sina blåa stora tindrande ögon.

Och det var ju inte ens en spruta han fick! Vaccinet ges via munnen! Huh vilken tur! Jag behövde inte svimma där.

2 kommenttia :

  1. Berätta gärna sedan om han reagerar på vaccinet på nå vis :)

    VastaaPoista
  2. Vad bra att det gick så fint!!
    T.o.m jag som inte är speciellt rädd för nålar fick obehag när de stack Alva för första gången så kanske du skall ta Nalle eller någon med dej sen?
    Väntar SÅ på att träffa Kevin igen, han är så sjukt gullig!!!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!