20.9.2012

Snorhemmet

3jorn var flunssig i början av veckan. Då funderade jag på att tänk om jag blir sjuk? Man har ju inte precis sjukledigt från sitt barn. Hur ska jag orka då?

Jag glömde grubblerierna ganska snabbt eftersom Kevin tydligen fick flunssan. Jag som trodde att minibebisar inte kan bli sjuka! Han har ingen feber men är lite snorig och slemmig. På dagen är det helt okej men på natten är det svårt att se hur den lilla har svårt att andas. Jag var livrädd att han inte skulle få luft i natt.

Nu har jag skaffat Näsfrida och saltlösningsdroppar. Hoppas Kevin har lättare att andas nästa natt. Annors går mitt mammahjärta sönder.

5 kommenttia :

 1. Vi har haft en likadan snuvnatt. Herregud så jobbigt det är. Tänkte nästan packa oss i bilen och åka till Jorv för att andas en stund. På natten är allt så svart. När det väl blev morgon var inget så farligt och hon var inte alls lika sjuk. Ändå är det hemskt när de små är sjuka!

  VastaaPoista
 2. Tips igen..huvudändan på sängen uppåt även i dessa fall..underlättar mängder för lilla kevins andning då slemmet rinner neråt..det är jobbet som lärt mig en massa:)

  VastaaPoista
 3. Skaffa också Physiomer Baby Mist, det är bättre än vanliga saltlösningsdroppar :) Vi har använt det nu och det fungerar! Som Noomami sade, också huvudändan på sängen uppåt hjälper. Vi har s.k. sovpuckar för det med böcker duger också.

  -Pia

  VastaaPoista
 4. Näsfridan är SÅ super! Hoppas lillen blir snorfri snart.

  VastaaPoista
 5. Och sen fast att ha en kastrull med kokat (alltså ångande och varmt) vatten vid sängen! Ångan som kommer från den hjälper till att öppna luftvägarna eller iaf lindra.. Funkade för min son iaf då han hade jätte tungt att vara.. Sen måste man ju bara se upp att man inte stiger i det och bränner upp fötterna (:

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!