18.9.2012

Sov lilla bebi, sov!

Idag var det badkväll och just nu försöker jag få Kevin att somna. För tillfället nattar jag honom med bröstet. Det är det enda sättet vi får honom att somna. Vår son är ju liksom ingen sjusovare direkt. Jag skulle uppskatta att han idag kanske har sammanlagt sovit i typ 3 timmar i olika etapper under dagen. Känns väldigt lite för en 2,5 månaders baby.

Undrar när vi ska börja lära honom att somna själv? Det lär bli en skrikfest utan dess like.

6 kommenttia :

 1. Wilma blev fyra månader igår och varje kväll är fortfarande en skrikfest. Fyra kvällar för två veckor sedan somnade hon själv men det var det. Jag ligger gärna me henne i sängen en stund så hon ska somna men skrikase kunde sluta :/

  VastaaPoista
 2. Måste bara säga att ni har en så fin baby, blir alltid glad av bilderna på Kevin :)
  Kan du inte förresten vlogga om ert nya hem? Verkar jättefint det lilla man sett! H. Nyfiken bloggläsare

  VastaaPoista
 3. Alexandra - Jo vi har inte orkat med skrikfest än så han får bröstet i munnen och så brukar han somna efter en stund. Han är en mästare på att somna med bröstet i munnen och använda det som napp.

  Linda - Oj tack, det var snällt sagt! Vilken bra idé med att vlogga om nya hemmet! Det ska jag definitivt försöka få till stånd sen då det börjar bli färdigt. Vi saknar ännu gardiner, mattor och lampor. Plus att två av rummen är ett enda kaos ännu :)

  VastaaPoista
 4. Om jag skulle amma ännu så skulle jag göra det också. Det var väldigt effektivt den korta tid jag ammade :D

  VastaaPoista
 5. Jaa och Blogga skulle det ju stå, inte vlogga ;)

  VastaaPoista
 6. Linda - Hahaa jag tänkte du menade videoblogga men förkortade det lite :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!