13.9.2012

Strumpbyxfanskap!

Nä fy fan vad pinsamt! Igår köpte jag strumpbyxor med hög midja från Lindex. Sådana som ska tighta till det lite grann. Så att min klänning ska sitta lite bättre på dopet. Jag tog samma storlek som jag alltid haft i deras strumpbyxor och JAG FÅR DEM BARA UPP TILL KNÄNA! Sen säger det stopp!

Alltså lite bredare är jag väl efter graviditeten men inte vid knäna! Vad är detta för skämt? Dom kostade mig 10 euro (Backgroundinformation: Jag köper alltid billiga strumpbyxor, dom får kosta 4-6 euro, typ.). Jag funderar på att föra tillbaka skiten. Får man göra det?

3 kommenttia :

  1. köpte exakt samma strumpbyxor och fick också bara dem till knäna!!!

    VastaaPoista
  2. Stäm dom jävlarna! Eller testa på att föra tillbaka iaf.

    VastaaPoista
  3. Strumpbyx-skandal! Jag har nämligen också använt de där tidigare (utan problem) och får inte på dem alls mer! Det måste ju vara något produktionsfel...?

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!