22.10.2012

Babymassage

Idag lärde vi oss babymassage på familjehuset. Det var yrt med 10 bebisar men tur att vi fick med oss instruktioner att läsa hemma.

Jag vet inte om det berodde på massagen, att det fanns mycket att titta på eller om det var en tillfällighet, men Kevin slocknade som ett ljus då vi promenerade hemåt. Det har hänt endast en gång tidigare.

3 kommenttia :

 1. Babymassage är riktigt bra. Alicia gillar det men blir också trött efteråt fast det blir ju en annan också om man fått massage.

  VastaaPoista
 2. Aurinko och puolikuu har vi använt också på lite större barn med magont. Redan berörningen räcker för en liten magontspatient som tröst mot smärtan. Men den rörelsen är den enda jag lärt mig sådär på pappers (nån pampersplanch med första barnet :D) annors har jag bara känt mig för. Med första och andra barnet hade jag ibland spastunder, andra barnet hamnade jag smörja morgon och kväll (och lite däremellan) och masserade ofta lite samtidigt för att lindra klådan också.Han vill fortfarande ofta somna till att man lätt masserar han huvud eller ansikte.

  Roligt att du hittat stället ni går till! :)

  VastaaPoista
 3. Jo jag ska nog försöka massera Kevin lite nu och då. Han måste bara vara i rätt mood när man gör det.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!