13.10.2012

Barnvakt och klättring

Idag är en spännande dag. Min mamma ska för första gången barnvakta Kevin. Eller visst har hon tittat efter honom en gång då vi skulle handla till dopet, men det var inte en så lång tid. Min mamma brukar också oftast träffa Kevin kvällstid och då är han lite gnällig.

Den ursprungliga planen var att vi skulle fara och klättra med 3jorn. Men min mamma erbjöd oss lunchsedlar ifall vi vill äta ute någonstans (jag tror hon är orolig över att vi är för trötta för klättring och den som säkrar kommer att somna stående och den andra att falla ner pladask från väggen). Eftersom jag äter så himla dåligt så var hennes lunchsedelerbjudande väldigt lockande, så troligen ska vi äta ute någonstans med 3jorn. Jag skulle så väldigt gärna hinna med båda eftersom jag verkligen saknar klättringen. Men vi hinner nog.

Mest orolig är jag kanske över mig själv. Kevin brukar ju vara på bra humör på dagarna och de ska ut på vagnpromenad så det kommer att gå bra. Men jag kommer ju ändå att vara så himla orolig och stressad. Jag kommer säkert att vara arg för vi måste vänta "så länge" på maten och sedan kommer jag att slafsa i mig i ett huj.

Eftersom ni nya läsare kanske inte vet om vår klättringshobby så publicerar jag lite gamla klättringsbilder.

Här står jag vid min favoritrutt, Hämähäkkimies i Tapanila.

En glad klättrare på Kiipeilyareena i Gräsviken.

Uppåt, uppåt i Tapanila.

Livet hänger på denna manick och på kompisens uppmärksamhet och muskler.

En lätt rutt i Gräsviken.

Jag brukar ofta klättra med snygga män som sällskap.

Tomma rutter i Tapanila.

HERREGUD JAG HAR VARIT SMAL! Bilden är tagen i november förra året, då Kevin redan hade flyttat in i min mage.

Snälla Monica lånade en helkroppssele åt mig så jag kunde fortsätta klättra med växande mage.

Här en av de sista klättringsgångerna i Tapanila. Sen blev magen för stor.

3 kommenttia :

 1. vad duktig du verkar vara på klättring!
  know the feeling med att man tycker man har varit så smal... stdade nyss mitt klädskåp och hittade kläder med strlk 34. 34!!!!! nu e det more like 44!!!

  VastaaPoista
 2. Skönt med lite egen tid tillsammans utan baby. Fast ändå tänker man på dem konstant och längtar hem!

  VastaaPoista
 3. Lillen - På Only gick inte den största byxstorleken på mig (i HM funkade storlek 40, som tur)!!! Herregud det var hemskt.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!