1.10.2012

Dagens päikkäre

Idag trotsade jag för första gången regnet med barnvagnen. Det gjorde jag för att få Kevin att sova en ordentlig dagssömn. Jag var riktigt blöt då vi kom hem. Och Emmaljungans regnskydd släppte lite vatten igenom vid dragkedjan. Nå huvudsaken att Kevin hölls torr.

Kevin belönade mig med att sova i 2 timmar och 15 minuter med bara en vagngungningssession mitt i. Jag hann laga mat, äta OCH städa undan i köket. Lyx.

4 kommenttia :

 1. Moin

  Bläddrar ibland på din blogg och tänkte att dethär (http://joannagoddard.blogspot.fi/2012/10/motherhood-mondays-sleep-training-its.html#more) som jag hittade på en annan blogg kanske är aktuellt för dig just nu. Kan tänka mig att sömnproblem är otroligt tuffa, fast jag inte har ngn egen insikt i sånt. Kämpa på! Nica

  VastaaPoista
 2. Varifrån är stjärn"trasan"? Och var gick du förstahjälp kurs?
  /E

  VastaaPoista
 3. Nica - Tack för tipset! Vi har ännu inte börjat med någon huudatussömnskola och hoppas vi inte behöver gå så långt. :)

  E - Trasorna har sålts på Prisma.

  VastaaPoista
 4. Ja, och första hjälpen ordnades på familjeförberedelsens efterträff. Det var Arcadas vårdstuderanden som var och instruerade oss.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!