22.10.2012

Det händer på Kampen


Denna vecka sänder X3M från Kampen. Det har alltid varit en händelserik, rolig och tung vecka. Jag är nästan lite ledsen över att jag inte jobbar nu. Ska nog ta mig och Emmaljungan dit någon dag denna vecka.

Måste fiilistele med lite bilder från förra året. Då var jag redan gravid men visste inte om det, men plussade på söndagen samma vecka.

Vi (en massa män och jag) byggde ihop X3M-arenan på söndag kväll.
Snygga och intelligenta kvinnor och jag. Nå nog är jag också lite snygg och lite intelligent. 
Testade segway för första gången. I bakgrunden sänder Jouren.

Mitt arbetsbord. Här mixades videostreamen.
Härliga Anna Abreu och jag.
Ursnygga Krista Siegfrids och jag.

Massor sladdar att plocka ihop då veckan tog slut.

Purku på fredag kväll.

2 kommenttia :

  1. Alltså ditt jobb måst ju vara ett av världens roligaste?!

    VastaaPoista
  2. Du har så rätt Sandra! Det bästa är att det är så mångsidigt. Förra året på Kampen fungerade jag som värdinna, tog emot gäster. Samtidigt skötte jag om videostreamen och kamerorna. Tror också att jag twittrade. Sen var jag med och byggde och purka hela hoiton.

    Gäller också min normala arbetsbild, jag är "jokapaikan höylä" och får göra diverse grejer. Sjukt bra!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!