21.10.2012

Funderingar

Idag tog 3jorn Kevin till svärisarna medan jag blev hemma för att sova. Jag var väldigt trött men har alltid haft svårt att somna dagtid. Slumrade nog till lite men jag är så stressad att jag hade svårt att varva ner. I två timmar slumrade jag från och till och i två timmar låg jag och funderade. Jag kom fram till att jag imorgon ska ringa och beställa tid till en osteopat.

Så var ett veckoslut igen över. Hann knappt märka att det började ens.

6 kommenttia :

 1. Osteopat - åt dej eller Kevin?

  VastaaPoista
 2. En vad?
  Tina

  VastaaPoista
 3. Var själv tvungen att kolla lite närmare på det där med bebisar och osteopati och läser då att man inte ör det på bebisar här! Sverige Kuba och Kina är de enda länder tydl som inte gör det på under 8 åringar.

  VastaaPoista
 4. Lillen - Jag undrade också varför jag inte hittade några svenska sidor om osteopati på bebisar! Det förklarar ju saken. Varför månne dom inte gör det på under 8 åringar?

  VastaaPoista
 5. säg det, märkligt... hittade ingen info riktigt om det. skall fortsätta surfa ikväll, OM NU EN VISS TYP SOVER så man hinner surfa!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!