24.10.2012

Gnällis

Dagen blev bara sämre då jag hämtade posten. Bilderna till dopets tackkort hade äntligen kommit, men jag hade beställt helt fel. Jag som alltid kollar tusen gånger att allt är rätt före jag beställer. AAARGH! Så förvänta er inga tackkort än. Kanske jag har lyckats beställa rätt till jul... Eller påsk... Eller midsommar.

Förlåt. Min blogg känns som en gnällblogg just nu. Jag lovar att det blir trevligare fiilis här då jag fått sova lite. Det kanske är vid jul... Eller påsk... Eller midsommar...

3 kommenttia :

 1. Saa marmattaa, kun on huono päivä. Olet aina niin hurjan reipas, halipus!

  Mirka

  VastaaPoista
 2. det är HELT OK att klaga. känns så mycket mer äkta och mänskligt än en del bloggar där allt ALLTID är rosenrött..

  VastaaPoista
 3. Hoppas du får en bättre dag imorgon och att Kevin sover jätte bra imorgon!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!