12.10.2012

Grekland!

Jag har alltid undrat varför folk reser till södern på sommaren. Jag älskar den finska sommaren. Den är liksom underbar men kort. Förra sommaren var extra underbar och extra kort pga. graviditet och förlossning och ny bebis. Visst kan det regna och vara ruskigt också, men det hör till. Men det är ljust, vackert och folk är glada.

Nå, nu har vi, mot våra principer, beställt en resa till Grekland (Zakinthos) i juni 2013. Så kan det gå. Har inte riktigt råd med en Thailandresa just nu och jag skulle inte heller ha lust att flyga långa vägar med en baby. Det var liksom lättare att flyga dit då Kevin var ungefär 15 cm lång och var inne i min mage.

Med på resan kommer lillkusinen med sina föräldrar och svärisana. Det kommer att bli kul! Och sjukt spännande att resa med en baby. Jag hoppas att Kevin lär sig gå först efter resan, hih.

Helt emot mina principer så stal jag en bild härifrån.

5 kommenttia :

 1. Underbart! Är så avundsjuk. Har inte lyckats övertala maken att åka utomlands med barn. Han är helt emot det.

  VastaaPoista
 2. Åh, Zakynthos är så fint!! Vi var där för ett par år sedan och det var riktigt lyckat!
  Jag har varit helt Thailandsfrälst i många år, men Grekland kommer nog på en väldigt stark andra plats :)

  VastaaPoista
 3. Jo visst är det underbart! :)

  Ingela - Men vaddå? Ska ni aldrig resa någonstans då? Eller hur menar han? Vi tänkte att det här nog är den bästa tiden att fara, egentligen skulle lite tidigare ha varit bättre. Att resa med en bebis som inte kan gå eller krypa och bara sover skulle ju vara idealet :D

  Nina - Roligt att höra! Jo jag är också Thailandsfrälst! Men jag har nog drömt om att få resa till Grekland, men det är säsong där fel tid. Jag har senast varit där typ 1999 och 2000. Ska bli spännis!

  VastaaPoista
 4. Jo jag tycker också att nu sku vara bäst när hon inte kan springa omkring utan bara äter o sover. Han tycker att det är hemskt med skrikande ungar på plan o vill inte själv flyga med småbarn som kanske skriker hela flygresan. Nå ja bearbetar för nånstans skall vi nog inom ett år om ja får bestämma :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!