31.10.2012

JEE! BLOGGPRISET 2012!

JIPPIII! Nu är det dags att minska på Kismet-mässändet och damma av festklänningen (Ja, eller så köper man bara en ny klänning som passar på mammakroppen, det tänker jag göra.). Bloggpriset 2012 går nämligen av stapeln den 5.12 på Korjaamo. Ni som jobbar har väl ledigt nästa dag (självständighetsdagen) och kan dra flänät, men jag tror inte att jag har ledigt från mitt 24h jobb fast det är helg.Och det konstigaste är, jag jobbar ju inte på galan i år! Det har jag alltid gjort. Hah. Vad gör man där om man inte jobbar eller kan dra flänät? Förra året fick jag sitta på scen och tala i mikrofonen. Det får jag ju knappast i år. Men vitsi det ska bli roligt, jag har väntat hur länge som helst på det här.

Den 5.11 kan man alltså börja rösta på sina favoriter på Bloggpriset.fi.

Vem tänker gå?

Här får ni ännu lite bilder från förra året. Vitsi jag var snygg och preggo då (fast preggoskapet var ju en hemlis ännu).

Här kan ni gå in och se en fotopläjäys från förra året. Där finns bl.a. snygga Malenami, fina Char, huippuga Nabaz, kreisiga Pajkvinnan och många fler. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!