19.10.2012

Kevins blivande rum

Kevins rum är fortfarande ett bombnedslag efter flytten. Där står en spjälsäng i bitar, en Malm-byrå och en massa krimskrams som vi borde skaffa ett skåp till arbetsrummet för. Det skulle vara skönt att få lite ordning och reda på rummet. Hittills har jag inrett mest i mitt huvud. Jag hade tänkt mig vitt, turkost och eventuellt lite grått. Nedan ser ni det jag tänkt mig till babyrummet. Gardinerna tänkte jag att skulle vara i turkost eller vitt (hittade ingen bra bild). Men har jag glömt något som skulle vara bra att ha i ett babyrum?

Gulliver / Ikea (köpt begagnad). Bottnet går att sänka ner och så får man bort ena sidan då Kevin blir större.

Malm / Ikea (köpt begagnad). För kläder, prylar, böcker, leksaker...
Expedit / Ikea. Denna står i vårt vardagsrum och köptes till förra lägenheten. Borde hitta förvaringslådor i grått eller turkost. Här tänkte vi förvara leksaker.

Mammut / Ikea. Dessa små pallar är så otroligt söta. De kommer ju inte att ha någon användning ännu på en tid. Kanske onödigt att skaffa ännu?

Lack / Ikea. Ett sött litet bord att sitta och rita vid i ett senare skede.

Jordglob med lampa i / Åhléns

Turkos matta. (Denna från mydreamhome.fi)


Spjälsängsskydd i grått, vitt eller turkost. Enfärgat, molnigt, prickigt eller med stjärnor.  På bilden Dots  Spjälsängsskydd.

Ikea / Ektorp Jennylund. I den bästa av världar skulle det också finnas en bekväm stol att amma i och läsa godnattsaga i. 

2 kommenttia :

  1. förvaringslådor så man får bort leksaker o annat krääsä

    VastaaPoista
  2. Psst...
    Har en Jennylund, lägg bara till en kudde så e den helt kiva att amma i!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!