7.10.2012

Lyckad joggingrunda

Idag hade jag en bra magkänsla. Jag vågade mig ut på en joggingrunda. Kevin vaknade efter sju och jag steg upp med honom och åt frukost. Sen tittade vi på smurfarna en stund och halv tio gick vi tillbaka till sängen och somnade.

Alla vaknade efter elva, solen sken och frukosten hade smultit i magen. Jag grävde kvickt fram mina löparkläder och stack iväg.

Det fungerade mycket bättre nu än senast jag testade (6 veckor efter förlossning). Kroppen kändes mer bekant nu. Alla vagnpromenader har nog förbättrat på konditionen fast jag ännu är väldigt långt ifrån vad jag var tidigare.

Det blev ingen lång runda, men en halv timme joggade jag (promenerade någon minut mitt i). Det blev en bra fiilis och jag vill gärna jogga snart igen. Helst i strålande fint solsken.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!