3.10.2012

Nya vindar

Vi håller på och lär Kevin somna. Så kvällarna är upptagna från ungefär kl. 20 och sen då Kevin äntligen somnat så brukar jag stupa i säng. Jag ska berätta mer om detta bara jag har tid att sätta mig vid datorn och skriva (orkar inte skriva långa inlägg på iPhonen).

Men det som jag egentligen skulle skriva hade att göra med Kevins läggningstid. Förut lade han sig ungefär samma tider som vi, men nu försöker vi tidigarelägga det i och med våra nya rutiner. Det gör mig lite sorsen att Kevin har så väldigt lite tid att umgås med sin pappa. Bara några få timmar efter att 3jorn kommit hem hinner de hänga tillsammans. Samtidigt blir det väldigt skönt att ha lite vuxentid sen då läggningen börjar fungera. Och ett mål med nya läggningsrutinerna är att också 3jorn ska kunna natta Kevin, vilket är en omöjlighet just nu.

6 kommenttia :

 1. Ni kan iallafall vara 100% säkra på att ni fick med er rätt bebis hem från bb! Det är inte klokt hur mycket far och son liknar varandra!!

  VastaaPoista
 2. Sandra - Heheee jo det är nog bra att man ser att han är vår baby :) Med tanke på hur lite han vill sova så kunde man lätt tro att han är någon annans. Båda föräldrarna är ju sömntutor.

  VastaaPoista
 3. Men på veckoslutet hinner de ju umgås?! Och dessutom sover han väl en del på dagen också!?

  VastaaPoista
 4. Tyvärr sover han väldigt dåligt på dagarna, det önskar vi komma åt efter denhär läggningsrumban. Och jo visst har vi veckosluten, men det är endast två av veckans sju dagar. Men det är givetvis väldigt mycket bättre än ingenting :)

  VastaaPoista
 5. Jo, två dagar är bättre än inget. Här har jag en sambo som kör lastbil på Sverige och är borta söndag/måndag - fredag/lördag. Och ibland får vi umgås bara en dag per vecka om vi har otur! Så har varit ensam hemma med sonen ända sedan han föddes. ( Blir två nu i november) Lycka till med nattningsrutinerna. Det tar sej nog bara man är envis och inte ger upp (:

  VastaaPoista
 6. Här är det lite samma funderingar. Det är inte så mycket tid han får med sin pappa som dessutom har jobbat mycket på veckosluten nu också. Det känns tråkigt. Och jag får ju inte heller mycket tid med honom. Så vi har också försökt börja natta tidigare. Men än så länge har det inte blivit så mycket tidigare. Sakta men säkert :) Det som jag tycker är svårast med det är att vi har haft så bra rutiner med de tiderna vi har hållit hittills och nu ändras ju allting.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!