18.10.2012

Om att lova saker

Alltså fan också jag får fel i huvudet! Vi letar ju efter en balkongsvagn. Det ska vara något billigt, får vara rämä men Emmaljungans mjuka bärkasse ska gå att placera in i den.

Har skrivit på diverse FB-Kirppisar och frågat om någon råkar ha en balkongsvagn billigt att sälja. Varje gång får jag flera ivriga svar. Det har varit en vagn för 30 euro, en i utbyte mot en godispåse, två gratis etc. Varje gång jag bett typerna skicka bild på vagnen så är svaret att de givetvis skickar ikväll/imorgon/då de hittat kameran etc. Sen hör jag aldrig något av dem.

Om det är något som gör mig galen så är det folk som lovar att de ska göra något men sen gör de det aldrig.

AAAAAAARGHHHHH!!!

1 kommentti :

  1. Jenny/Borstan19.10.2012 12.38

    De finns tyvärr altid sådanadär typer... De e bara faktiskt jävla irriterande. Vi sålde för några eurosar en cykelstol( passade inte våra cyklar) en dam köpte den på direkten, tog henne 2veckor innan hon kunde komma o hämta den, o så ville hon returnera den efter en månads bruk, hon ville inte sen heller ha den... Gissa tog jag emot den sen mera...

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!