12.10.2012

Önskemål?

Det känns som jag skriver väldigt mycket om sömn och trötthet just nu. Men det är så centralt i mitt liv just nu.

Därför tänkte jag fråga er om ni har några önskemål vad jag ska skriva om? Finns det något ni vill veta mer om eller något ni undrar över? Jag har redan fått några önskemål som jag ska försöka uppfylla, men ett av dem går att göra först lite senare.

8 kommenttia :

 1. fortsätt skriva om sömn o trötthet, intressant att läsa så man själv är i en sån situation.
  samt era vardagsbestyr helt enkelt!

  VastaaPoista
 2. Skriv om vad som är det bästa med att ha blivit mamma. Är det som du hade föreställt dig? Vad är annorlunda?

  VastaaPoista
 3. Skriv om vad allt man måste ändra på i sitt sätt att leva när familjen fick ett barn.

  VastaaPoista
 4. Skriv om hur fin din man är!
  H: anonyjorn.

  VastaaPoista
 5. Fortsätt skriva om er vardag, det är intressant :)
  jag funderar om ni har tänkt er några hobbyer med Kevin, typ babysim eller liknande? En del säger att det är helt för stressigt att tänka sig att börja någon hobby med sin baby medan andra anmäler sig till allt möjligt till höger och vänster.. Hur tänker ni?

  Upplever du att folk har en massa åsikter hur du/ni ska göra det ena och det andra? (På ett mera kritiskt sätt än uppmuntrande, menar jag)

  Tycker du att det är "jobbigt" då folk gosar med Kevin, då han är i famnen på andra (tänker mig typ vid släktsammankomster eller likanande)? Får du liksom ngn form av alfamamma instinkt "Han är min - ge hit honom!"

  Nu blev det kanske mera frågor än ämnen att skriva om, men men :)

  VastaaPoista
 6. Oj tack tack för alla önskemål! Vad roligt!

  VastaaPoista
 7. Jag tycker du skriver jättebra som du gör :). Jag har hittat din blogg lite förrän du blev mamma och tycker det alltid är kiva att titta in och se vad för faser ni går igenom. Mina pojkar är 2 och 4år och jag har varit tillbaka på jobbet sen januari. Då jag läser din blogg känner jag igen så mycket och det får mig att bli påminnd om den härliga (och tunga) babytiden :) Fortsätt i samma öppna stil!

  VastaaPoista
 8. Roligt att höra Jonna! :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!