13.10.2012

På dejt

Det gick hur bra som helst idag! Kevin sov en lång dagssömn och verkade riktigt nöjd då vi kom hem. Vi var borta i ungefär fyra timmar.

Vi åt på italiensk restaurang (jag åt burgare!!!) och det var nog sjukt gott. Sen gick vi ännu lite i butiker före vi styrde kosan hem. Kändes väldigt konstigt att röra sig på tumis. Lyckat var det alltså.

3 kommenttia :

 1. Åå, vad härligt att ni fick tid på tumanhand!
  Jag tror nog det är superviktigt att man regelbundet tar sig lite egen tid som nyblivna föräldrar - om än bara för ett par timmar.

  Vet många par som inte kan/vill lämna ifrån sig sina barn ens för kortare stunder (pga oro, stress, kontrollbehov etc) och jag tror att det också påverkar barnet om inte föräldrarna ibland får tid för sig själva...
  Kan tänka mig att man orkar ÄNNU lite till med sömnlösa nätter och spyor/bajsblöjor hela dagarna om man får lite "belöning" ibland. :)

  VastaaPoista
 2. Som förälder glömmer man ju lätt ibland bort sin partner också. Alltså inte på det sättet "glömmer bort".. Visst vet man ju om att han/hon finns ;) Men man glömmer lätt att man faktiskt borde umgås på tumis, göra något kul tillsammans ibland. Rå om varandra.

  När man har ett litet barn faller ju allt som oftast all fokus och tid på babyn, naturligtvis! Så som det ska vara. Men man får inte heller glömma bort sitt förhållande. Det måste också "vårdas" fast man har en liten.

  Det lät såå bra i mitt huvud.. Men att få det nerskrivet så att det låter vättigt och inte så råddigt var inte så lätt :P Men hoppas ni förstår hur jag menar :D

  VastaaPoista
 3. Jo vi har nog inte haft så hemskt mycket tid för varandra. I augusti hade vi lite mer tid på tumis då vi bodde hos svärföräldrarna och svärmor skötte om Kevin lite och tog honom å vagnpromenader. Men sen har det ju varit båda flyttarna och allt annat babyrelaterat där på. Lönar sig att komma ihåg att detta är tillfälligt. Med humor kommer man också ganska långt tycker jag.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!