14.10.2012

Punnitse ja Säästä

Förra veckoslutet upptäckte vi behändigheten med Punnitse ja Säästä som finns i vår förort (här finns typ allt!). Där finns alltså massor stuff i lösvikt. 3jorn blev helt kär i alla underligheter, typ wasabiärter (huj!) medan jag som nybliven müslimakare insåg möjligheterna. Till min nästa müslisats ska jag definitivt köpa något därifrån. Dessutom fanns det färdig olika sorters müsli i lösvikt.

Jag har heller aldrig sett ett liknande tesortiment. Dessutom fanns det massor grejs som man inte får från vanliga butiker i form av choklad, fudge, kryddor etc. Jag är kär!

4 kommenttia :

 1. Dessutom är priserna helt humanana på punnitse ja säästä! Jag gillar också :)

  VastaaPoista
 2. Verkar som en huippu förort, men vilken är det? :)

  VastaaPoista
 3. Oj så avis jag blir! Det är ju dessutom mijlvänlighetspotential i det där att allt inte kommer i egna plastförpackningat/pappersförpackningar :)

  VastaaPoista
 4. Anonym - Lovar du att du inte är en stalker :D

  Cat - Du har så rätt.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!