4.10.2012

Rätt till lunchpaus

Alltså jag äter så fruktansvärt dåligt och idag fick jag väldigt dåligt samvete över det. Kevin får ju sin näring från mig. Undrar om mjölken smakar micropizza och lihis?

Idag tog jag mig i kragen och gjorde ett stopp i matbutiken under promenaden. Jag lyckades trolla ihop en sallad medan Kevin sov. Jag önskar att man som mammaledig skulle ha rätt till en lunchpaus varje dag.

2 kommenttia :

  1. Jag äter också så sjukt dåligt, och sällan. Plötsligt är klockan redan 17 och jag har bara ätit morgonmål. Sen får jag riktigt dåligt att vara. Man borde få hem matlådor lika som åldringar eller nåt :)

    VastaaPoista
  2. Jag har samma problem, äter så otroligt dåligt och allt för sällan. Ibland är klockan plötsligt 17 och jag har bara ätit morgonmål, då får jag riktigt dåligt att vara. Man borde få hem matlådor lika som åldringar eller nåt :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!