30.11.2012

Bullbagaren

Igår kom min bror på besök och jag beslöt att BAKA bullar. Oftast "bakar" jag från butikens frysdisk och nu minns jag igen varför. Jag är ju inte så bra på att laga mat eller baka (är lite nervös då jag snart ska börja tillreda kötträtter åt Kevin, stackars barn). Och som vanligt blev ju bullarna inte så sjukt bra. Tror de inte blev helt färdiga fast de var i ugnen så länge som receptet sa att de skulle vara. Min bror var söt och sa: Nå det är ju ändå degen som är godast.

Men jag tycker bullarna blev ganska fina. Nedan ser ni mina chokladiga bullar med pepparkaksfyllning.

Ikväll skulle Catariina hälsa på oss men tidtabellerna gick inte ihop. Bra för henne för nu behöver hon inte äta mina degiga bakverk. Hittade just ett hårstrå i en bulle. Mina hårstrån finns precis överallt.

1 kommentti :

  1. HAH! Jag har samma problem; mina hårstrån finns överallt, det är så asigt. Är helt i panik när jag skall laga mat åt ngt gäster, att oh no tänk om de får hårstrå i maten sin. Det ör ju hemskt.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!