15.11.2012

Dagen gick galant

Vi har klarat dagen riktigt bra med Kevin. Han sov ovanligt mycket dagssömn och konstiga tider. Jag var helt "Whaaaaaat!?" när typen plötsligt började sova sin andra dagssömn och vi hade inte ens hunnit ut på vår vagnpromenad. Han sov 2 x 2 timmar på balkongen och en kvällssömn på 30 minuter. Gud så skönt!

Sen kom ännu min mamma med sin man för att hälsa på. De hade med sig blöjor, puréer, strumpbyxor och stumpor åt Kevin samt lite annat. Sjukt snällt. Kevin fick imponera med sina svängkunskaper och hengaile i deras famnar. Jag misstänker att min mamma fanittar Kevin ännu mer än 3jorn och jag. Tur att hon ännu inte har kidnappat honom.

Om jag ännu skulle få lillhamstern att somna till natten. Har nattat i över en timme nu och han har somnat en gång men vaknade igen. När månne kvällsnattningen ska bli en lite kortare rumba? 3jorn, kom hem redan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!