14.11.2012

Dagens rådgivning gick inte enligt manusskriptet

Kevin mår tjockt. Vår spinkiga lilla son har blivit en lite knubbig bebis. Han har gått upp två kilo på lite över en månad. Nu är han 64,4 cm lång och väger 7430 gram.

Rådgivningsbesöket gick riktigt bra och hälsovårdaren tog nyheten om att vi börjat ge puréer riktigt bra. Jag var ju lite orolig över hennes reaktion för senast verkade hon vara lite av en amningsnazi (ursäkta uttrycket, kom inte på något annat nu).

Jag hade planerat manuskriptet för rådgivningsbesöket i mitt huvud. Hon skulle fråga oss hur det har gått och jag skulle börja med att berätta hur tungt och fittigt vi har haft det och att vi varit hos barnläkare etc etc. Det skulle liksom ge en grund för nyheten om puréerna. Men nej, mitt manuskript blev inte av. 3jorn var nämligen med för första gången hos den nya hälsovårdaren och hon bad honom berätta hur vi haft det. Han ba: "Nå riktigt bra nu när han får puréer." Hehehee. Nå så var det sagt. Jag fick sedan berätta lite om läkarbesöken etc och hälsovårdaren tyckte att vi hade gjort ett riktigt bra beslut.

HUUUUUUUH... Vet inte varför jag var så nervös. Har hört sådana horrorstoryn.

Hon tyckte också att jag såg piggare ut än senast och visst, då gick jag i en dimma. Nu känns allt mycket klarare i huvudet. Skulle nästan villa göra ett glädjeskutt men jag ids inte eftersom Kevin sover och säkert skulle vakna till mitt klumpedunsande.

Mat på näsan, i ögonfransarna och i ögonbrynet. Men Kevin gillar läget.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!