13.11.2012

Dammtussarnas paradis

Jag älskar att ha städigt. Men jag har blivit ganska lat med det. I synnerhet med den här sömnbristen. Visst, jag ordnar varje kväll i köket och plockar undan saker, men dammsugning och moppande av golv är jag inget stort fan av. I den nya lägenheten har vi nog dammsugit oftare än i gamla lägenheten. Mest för att det kommer in så mycket sand i farstun.

Kevin har för det mesta legat på sin filt eller i babygymmet. Nu när han börjar vara lite stadigare så har jag börjat ha honom en stund på parkettgolvet. Om han skulle hiffa ålandet snart (just nu lyckas han bara snurra runt på samma plats och mest av misstag).

Igår hade han en vit body på sig och då jag tog upp honom märkte jag att den hade blivit helt skitig framtill. Oops! Vi har visst lite smutsiga golv.

Idag var jag tvungen att dammsuga och moppa golvet medan Kevin sov sin dagssömn. Sen såg jag i Hesaren en nyhet om en undersökning där de hade kommit fram till att lite damm är bra för bebisar och att de får mindre allergier om de utsätts för damm. Jess! Kevin kommer nog aldrig att bli allergisk om det stämmer.

På eftermiddagen fick han sedan ligga på köksgolvet och följa med mina sysslor. Han verkade trivas bra.

2 kommenttia :

  1. Ett lite tips köp strumpbyxor med antiglid på knäna sen när de börjar vara tid för krypande, för parkett är ju ganska halt.
    Jag köpt strumpisarna från jesper&junior.
    Tessa

    VastaaPoista
  2. Tessa - Hyvä idea! Tack för tipset!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!