25.11.2012

Den musikala familjen

Jag har alltid velat kunna sjunga bra. Min högsta dröm som barn var att få vara med i Tenavatähti. Jag är nog inte totalt tondöv så det låter väl helt okej då jag sjunger. Beroende på hur mycket sprit jag druckit. Det vet ni som var tillräckligt sent på vårt bröllop, heh.

Nu har jag fått ett så stort fan att det är härligt. Kevin älskar när jag sjunger för honom. Ögonen tindrar, han ler och stannar upp för att lyssna. Jag tror vi strax ska inleda vår gemensama Singstar-karriär. Vi ska sjunga Total Eclipse Of The Heart, Bed Of Roses och Because Of You. Grannarna se upp! Och snart kan Kevin delta i MGP! Jee!

2 kommenttia :

  1. Alltså jag ör ju HELT tondöv. jag vägrar sjunga när ngn annan hör. förutom åt kidsen då. men ibland säger t.o.m. ellen; nu räcker det mamma.

    VastaaPoista
  2. Lillen - Hahahahaaaa! Vad gulligt!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!