18.11.2012

Den nya photoboothväggen

Här sitter jag och väntar på att Kevin ska vakna. Vilket är lite lustigt för oftast väntar jag på att han ska somna och sova länge. Idag ska vi spendera dagen på fotostudion. 3jorn for redan i väg och Kevin och jag åker dit med metro lite senare. Det handlar egentligen om en dopgåva som vi gav åt gudsonen/lillkusinen och vi ska passa på att knäppa några bilder på Kevin i samma veva då blixtarna ändå är framroudade.

3jorn for iväg med MacBooken så jag sitter vid min iMac, vilket händer väldigt sällan nu för tiden. Lekte med Photobooth och märkte att den senaste bilden är tagen för tre månader sedan i vårt gamla hem. Så nu ska ni få se min nya "photoboothvägg".

Den gamla photoboothväggen i juli.

Den nya photoboothväggen består av 3jorns garderob.

Puss på er!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!