25.11.2012

Det var den söndagen

Idag har det varit en skön söndag. Kevin började dagen med att sova en lång dagssömn. Så lång att vi blev försenade till Paradiset där vi drack kaffe och fick höra om svärisarnas resa långt långt bort. På hemvägen åkte vi via Kodin1 för att köpa en lampa som vi tänker returnera. Det gick ju bra.

Sen blev det middag och lek och bad och läggdags. 3jorn och jag gick i bastun just. (Jag har redan en tid tänkt skriva om hur Kevins sovande går men jag vågar inte. Har så många gånger läst på bloggar när någon skriver att DET GÅÅÅR SÅÅ BRAAA och nästa dag konstaterar typen att man inte borde ha skrivit något för följande natt gick åt skogen. Hehe.).

Dagen kronades med att jag röstade på mina favoriter i Bloggpriset. Du hinner ännu rösta om du är snabb.

God natt på er!

2 kommenttia :

Roligt att du kommenterar!