8.11.2012

En lyckad kväll

Det var en riktigt rolig kväll igår. Men idag är jag lite mörbultad. Tur att solen skiner och att Kevin sovit sin första dagssömn snällt.

Men igår träffade jag kivoga vänner och kivoga kolleger. Jag kom t.o.m. ihåg att knäppa några bilder med min Powershot. Det brukar vara ganska tyst på den fronten numera då man ständigt knäpper halvsuddiga bilder med iPhonen.

Jee jee men titta jag har varit ute. På baren! Det var läääänge sen sist.

Skumpa, cider och brieost hos vännen.

I soffan.

Träffade bl.a. Herr Aaltonen. Det är alltid lika roligt att tjafsa med honom.

Snygga speglar på toaletten

Krunegård uppträdde i den gamla biosalongen (Apollo Live Club alltså).

Fart och fläng i publiken

Den här bilden stal jag helt fräckt av Pöll-Johan .

Blää så mitt hår är platt på bilderna. Kevin blev arg då jag skulle föna det och så blev det inte av. Suck.

Hemresan var mycket intressant. Åkte buss och visste inte alls vilka vägar den skulle åka. Några gånger blev jag lite osäker på om jag hade tagit rätt buss. Men jag hittade hem. Kevin vaknade en stund efter att jag hade tagit mig till sängen. Han hade visst varit lite sur och svårnattad just igår. Jag valde en bra kväll att fara ut, heh.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!