19.11.2012

Fel i huvu

Kevin sover sin dagssömn så fint. Jag är så väldigt glad över att ens dagssömnen fungerar lite bättre än för en månad sedan.

Här ligger två trötta föräldrar i sängen och vilar. 3jorn verkade få något fel med magen efter att vi åt nepalesiskt igår. Och jag har nu bara allmänt fel i huvudet. Försökte ta en päikkäre just men jag kan inte somna. Undrar hur döende jag måste vara för att kunna sova på dagen?

3 kommenttia :

 1. Vet int om det alls tröstar dig men jag har ännu inte lärt mig att sova då Lite sover och hon är 11 mån nu. VET att alla sagt från första början att man ska passa på och sova då hon sover och VET att det sku ha behövts, men så här är det bara. Vet int om jag på nåt sätt är så upp i varv och längtar efter den där tiden för mig själv så jag bara inte fattar vad som sku va bäst för mig själv just då. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Se on niin tyhmää, kun ei osaa nukkua! Mä valvoin eilen 1,5h yöllä syöttöjen välissä, kun en vaan saanut unta. Näillä univeloilla... miten voi olla?

  Mirka

  VastaaPoista
 3. Heidi - Just nu sover Kevin på balkongen och här sitter jag vaken.

  Mirka - Joo mullakin on yöllä se "No ihan just se herää taas, en viitsi nukahtaa edes"-ajatus :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!